Lajme KLSH    

PANORAMALista e Bashkisë – Kreditë, emrat fitues që rrezikojnë shtëpitë – Jo të gjithë ata që kanë marrë miratimin do marrin kredinë për shtëpi. Drejtoresha e Strehimit tregon penalitetet. Në shtator del lista e reGAZETA SHQIPTARERritja e çmimit të ujit, ja kush do përjashtohet – Vendimi për kompensimin, vlera do të jetë sa shtesa e tarifës – Nga kryefamiljarët që s’kanë asnjë të punësuar, invalidët, deri të gratë e veja dhe bizneset… Detajet e draftit për rimbursiminSHEKULLIMoikom Zeqo: Çmimi i ujit nuk përballohet, rrisni rrogat e pensionet – Intervista/Shkrimtari flet për vendimin e bashkisë. “Uji të jetë i pijshëm, jo i kontaminuarSHQIPTARJA.COMReforma në administratë – Qeveria “Rama 2”, ja 10 operacionet në 100 ditëAbuzimet e administratës, 590 mln euro dëm – Raporti i KLSH – Shkelje të mëdha financiare janar-qershor. Punonjësit e dikastereve dhe bashkive, 14.4 milionë euro dëmPensioni i reduktuar, si merret para se të mbushni moshën – ISSH sqaron procedurat – Sa vite ju duhen për të marrë pension para kohe. Ulet përfitimi, të gjitha dokumentet që duhenMAPO WEEKENDRritja e çmimit të ujit, në dorë të Kolegjit Zgjedhor – LSI ka ankimuar në Kolegjin Zgjedhor vendimin për t’i kaluar mandatin e anëtares së këshillit bashkiak Genta Mezinit, e cila votoi pro rritjes së çmimit të ujit. Sipas kërkesës, mandati i anëtares së këshillit i takonte kandidates Lindita Veliasi.Selami Xhepa: “10 Ministri/100 Institucione” një reformë e dobishme dhe e duhurSCAN