Lajme KLSH    

PANORAMA-Koncesioni i ri/Shitja e makinave, leja e qarkullimit të private. Një kompani gjermane kërkon koncesionin e lejes së qarkullimit. Preken të gjithë ata që blejnë makinë. Sa është tarifa dhe modeli i lejes me çip-Flet kreu i Tatimeve/ Bashkia fal 24 milionë USD detyrime, Naska: Kush do të përfitojë-KLSH zbulon 590 milionë euro abuzime, Basha: Rama t’i shkarkojë-Bashkia u sekuestron çadrat dhe shezlonget bizneseve pa licencë. Kreu i Tatimeve: Një numër shumë i lartë plazhesh private s’kanë shlyer detyrimet-Shkelet afati për rojet bregdetareGAZETA SHQIPTARE-Si do të ristrukturohet administrata, detajet. Milena Harito: Çdo nëpunës i administratës, në bazë të dosjes së tij profesionale dhe të performancës do të vlerësohet në vijimësi. Në 2018, gati regjistri për 12 mijë punonjës-Kompensimi/ Ish-pronarët, 24 mijë dosjet në shqyrtim nga viti 1993-2016-Rama: Një agjenci për pronat, hipotekat do merren për 30 minuta-Qeveria “Rama 2”, mendohet struktura e re me 10 ministriSHEKULLI-Pronat, 250 padi ndah Hipotekës. Skandali/Favore për vendimet e dhëna ndaj subjekteve anonime, duke krijuar mbivendosje të titujve-Raporti: Shqiptarët duan azil edhe në Estoni-PD del me propozim të ri, reformë tjetër territoriale me 100 bashki-Lejet e qarkullimit me koncesion, shtohet taksë e re-Rrajcë, në pyllin e trashëgimisë botërore të natyrës shqiptareMAPO -Projekti/Qeveri e vogël, Rama më pranë variantit me dhjetë ministri-Kriza energjetike, importet nuk mundën të përballojnë hapësirën-Editorial/ Po sikur ta kthenim turizmin në industrinë tonë kombëtare?!SCAN