Lajme KLSH    

PANORAMA-ATP përfundon vlerësimin për vendimet ’97, 1460 emrat e pronarëve që kompensohenGAZETA SHQIPTARE -PD nuk voton 10 emrat, KLGJ dhe KLP kalojnë automatikisht-Mbi 150 minatorë protestë para parlamentit-FMN; “Jo” rrugëve me koncesion-Reforma për ujin. Uji, 20 litra falas për familjet në nevojë-Banka e Shqipërisë bën publike tri masat që kufizojnë përdorimin e euros-Vendimet e vitit 1997, emrat e 1500 pronarëve që kompensohen-Vizat në SHBA, peticion imigrimi për pjesëtarët e familjesSHQIPTARJA.com -KLSH: Në vitin 2017 u zbuluan 825.6 mln euro dëm shtetit-Zyrtare, ja 10 njerëzit e parë të drejtësisë së reSCAN